Vacatures speed-dates

Speed-dates op de Dag van de Werkzoekende zijn beschikbaar met de volgende werkgevers / voor de volgende vacatures. Het is niet de bedoeling dat je direct met de bedrijven contact opneemt over deze functie! Ze zijn aanwezig op 31 oktober, aanmelden gaat n.a.v. je de aanmelding voor de Dag van de Werkzoekende, dan ontvang je een mail met meer informatie, ongeveer halverwege oktober.

MultiDesk Productie B.V. is een professionele toeleverancier van hoogwaardige producten voor de project- en meubelindustrie alsmede voor de jacht- en interieurbouw. Zij produceert o.a. (bureau)bladen, kastonderdelen en luidsprekerboxen, waarbij kwaliteit en leverbetrouwbaarheid de hoogste prioriteit krijgen.

MultiDesk is een gezond en groeiend familiebedrijf met goede arbeidsvoorwaarden waar geïnvesteerd wordt in machines en personeel. We zijn op zoek naar enthousiaste, gedreven collega’s met een positieve instelling en werkmentaliteit die voldoening vinden in het maken van kwalitatief hoogstaande producten. Zelfstandigheid, doorzettingsvermogen en nauwkeurigheid zijn daarbij belangrijke eigenschappen. Je wordt uiteraard goed ingewerkt en intern opgeleid. Tevens zijn er op termijn doorgroeimogelijkheden voor ambitieuze kandidaten.

Multidesk wil graag speed-daten met kandidaten voor de volgende functies:

 1. CNC Programmeur bij de afdeling bedrijfsbureau / werkvoorbereiding
 2. CNC Operators (38 uur) voor de afdeling machinale
 3. Machinaal Houtbewerker / Machinaal Zager (38 uur)
 4. Industrieel lakverwerkers / meubelspuiters

Daarnaast heeft Multidesk ruimte voor jongeren die een leer/werk traject (BBL) willen gaan doen om het vak te leren. Deze zijn specifiek voor jongeren tot 27 jaar, die een opleiding doen of gaan/willen doen gelieerd aan deze sector:

 1. BBL machinaal houtbewerkers
 2. BBL industrieel lakverwerkers

Ook BetuweZorg is van de partij met een aantal vacatures waarvoor ze met potentiële kandidaten een speed-date willen houden. BetuweZorg, dat is hartverwarmende thuiszorg. Ze hebben als doel met passie en plezier de best mogelijke zorg aan onze cliënten te geven. Er zijn veel mogelijkheden en de cliënt houdt bij ons altijd de regie. Ze zijn momenteel op zoek naar:

 1. Vriendelijke verzorgende IG die het verschil wil maken in de thuiszorg
 2. Zorgzame huishoudelijke hulp met een warm hart voor ouderen in Culemborg

VN events is een heel succesvol familiebedrijf gespecialiseerd in het ontzorgen van evenementen op het gebied van parkeerplanning, verkeersregelaars, bewegwijzering, VIP begeleiding, shuttle service en nog veel meer. Zij zijn continu op zoek naar enthousiaste, communicatieve verkeersregelaars die het een uitdaging vinden om, weer of geen weer, bezoekers ten dienste te zijn en te zorgen dat een evenement goed verloopt. VN events is op de Dag van de Werkzoekende aanwezig om te speed-daten voor de vacature:

 1. Verkeersregelaar

Joerns Healthcare BV is gevestigd in Houten. Wij zijn een informeel bedrijf met ca. 90 medewerkers. Wij leveren onder andere medische hulpmiddelen aan ziekenhuizen en overige instellingen, maar ook bij particulieren thuis.
Van kandidaten verwachten wij vooral klantgerichtheid, flexibiliteit en goede sociale en communicatieve vaardigheden. Op de Dag van de Werkzoekende gaan ze graag in gesprek met kandidaten voor de functie:

 1. Account Manager Zuid-West Nederland (100%)
 2. Medewerker Customer Service Verpleegkundig consulent
 3. Medewerker Service

Langeveld is een eenmanszaak in Hardinxveld-Giessendam die met ingeleende mensen projecten doet in de zeehavens. Het gaat hierbij (bijna) altijd om containerkranen. Internationaal vervoer van goederen gebeurt in toenemende mate in zeecontainers per schip. Containerschepen worden in de havens geladen en gelost met speciale ‘containerkranen’. Het gaat hier om grote constructies met bewegende delen die vaak 24/7 draaien. Een van de belangrijkste aspecten voor een goede operatie van een containerkraan is de uitlijning van de katwielen. De kat is het voortuig wat tijdens het lossen van een schip bovenin de kraan boven het schip rijdt en middels hijsdraden de container hijst. Vervolgens rijdt de kat naar het land en zet de container neer. De omgekeerde procedure wordt gevolgd tijdens het laden van een schip.

Langeveld is aanwezig op de Dag van de Werkzoekende om in gesprek te gaan met kandidaten voor de volgende functie:

 1. Monteur uitlijnploeg

FixedToday is een succesvol initiatief van collega’s die eerder met elkaar samenwerkten, een team van ervaren specialisten die reeds eerder een onderneming samen hebben opgericht en succesvol hebben uitgebouwd. Onze missie is gezamenlijk ondernemen, werken en genieten. Continuïteit is de drijfveer van de onderneming gebaseerd op de kernwaarden van FixedToday en het gedachtegoed “Respect en Waardering”. Onze diensten Payrolling, Contracting en Staffing ontzorgen de opdrachtgever ten aanzien van het proces en -strategie inzake inhuur van medewerkers en de de flexibele personeelschil.

FixedToday is voor hun eigen, interne organisatie in Culemborg op zoek naar:

 1. Senior Contract Manager
 2. Recruitment Assistant / Junior Resourcemanager
 3. Senior Resourcemanager
 4. Projectleider
 5. BI Testspecialist
 6. Enterprise architect
 7. Fullstack Java
 8. Functioneel beheerder
 9. IT Dev engineer
 10. Medior Information Security Officer
 11. Werkplekbeheerder Ivanti 3e lijns

Met het hoofdkantoor in Asslar, Duitsland, is Pfeiffer Vacuum een van de
wereldleiders voor het bieden van vacuüm oplossingen. Naast een complete lijn van
turbopompen bevat onze portfolio ook voorvacuümpompen, meet- en
analyseapparatuur, vacuüm bouwdelen evenals vacuüm kamers en systemen.
Pfeiffer Vacuum staat voor innovatieve oplossingen en hightech producten voor de
analytische markt, R&D, milieutechnologie, chemie, semiconductor productie, coating
technologie evenals automotive industrie en vele andere sectoren. Opgericht in 1890
en vandaag de dag wereldwijd opererend. Pfeiffer Vacuum heeft meer dan 3.000
medewerkers en heeft meer dan 20 vestigingen.

Voor de Benelux vestiging in Culemborg zoeken ze een:

 1. Assistent Controller

Plangroep is ook aanwezig op de Dag van de Werkzoekende. Ons vak is schuldhulpverlening. Wij bieden mensen met schulden een oplossing voor hun financiële problemen. Dit doen wij al meer dan 30 jaar namens gemeenten, werkgevers, zorgorganisaties, woningcorporaties en schuldeisers. Onze aanpak is vernieuwend en gebaseerd op de nieuwste (wetenschappelijke) inzichten. Ook zijn we vooruitstrevend in het ontwikkelen van nieuwe initiatieven om schuldenproblematiek te voorkomen.

Of het nu gaat om outsourcing van schuldhulpverlening, budgetbeheer, vroegsignalering, budgetcoaching, schuldpreventie, voorlichting, beleidsondersteuning of consultancy. Door ons brede aanbod kunnen gemeenten, werkgevers en zorginstellingen met elke vraag bij ons terecht. Dat is wel zo makkelijk. Wij denken graag met u mee over de beste aanpak. Plangroep komt graag in contact met kandidaten voor de volgende functies:

 1. Assistent bewindvoerder
 2. Assistent controller
 3. Bewindvoerder mentor curator
 4. Budgetbeheerder
 5. Relatiemanager
 6. Traineeship schuldhulpverlening