Interview Chiara

Als je op zoek bent naar een (nieuwe) baan, en hierbij op een inspirerende, interactieve wijze wat ondersteuning kunt gebruiken, meld je dan nu aan voor de eerstvolgende JobGroep, een initiatief van Stichting JobHulp Culemborg!

JobGroups nr.19

Chiara Boogaard, één van de deelnemers aan de 19e JobGroep, die bijna afgerond is, vertelt waarom zij heeft deelgenomen: “Mijn grootste motivatie om me aan te melden voor JobGroep was om in contact te komen met andere werkzoekenden. Deels vanwege de herkenning, maar ook om breder te gaan kijken naar mijn eigen mogelijkheden.

Ik werk met plezier als logopediste, maar voor een aanvullende baan wil ik ook verder kijken naar andere mogelijkheden.”

Chiara had, ten tijde van dit interview, 6 bijeenkomsten bijgewoond en kwam tot de conclusie dat ze, naast logopedie, interesse heeft om haar werkveld te verbreden.

JG-deelnemerChiara2

“JobGroep heeft me geholpen om dit idee voor mezelf helder te krijgen. Het werkt heel motiverend, ik ben veel meer bezig mijn eigen weg te bepalen, neem meer initiatief. JobGroep geeft je natuurlijk geen baan, maar je krijgt wel de mogelijkheid om goed na te denken over wat je wilt en geeft handvatten over ‘hoe verder?’. De regelmaat van de wekelijkse bijeenkomsten heeft al veel veranderd bij mij. Ik zou iedereen aanraden die kans te pakken!”

Wil jij ook op weg geholpen worden in je zoektocht naar (ander) werk? Meld je dan nu aan via de aanmeld knop op de JobGroep pagina.

En Chiara is dus nog op zoek naar die leuke baan die echt bij haar past, op het snijvlak van logopedie en journalistiek/grafische vormgeving. Ben je of ken je iemand die haar daarin verder kan helpen? Laat het ons dan weten via jobhulp@gmail.com.