Interview JobGroep deelneemster Hilde

Hilde heeft bij ons deelgenomen aan JobGroep nummer 33, voorjaar 2022. We hebben haar wat vragen gesteld over hoe zij het deelnemen aan de JobGroep heeft ervaren. Laat je inspireren!

Wat heeft je doen besluiten om deel te gaan nemen aan de JobGroep? – “Het motto “samen kom je verder” heeft mij doen besluiten om met JobGroep aan de slag te gaan.”

Wat waren jouw verwachtingen? En zijn die uitgekomen? – “Ik verwachtte door het “samen werken” krachtiger te zijn. Dit heb ik ook werkelijk zo ervaren.”  

Wat heeft het deelnemen aan de JobGroep jou opgeleverd?- “Je staat er in je zoektocht naar (ander) werk niet alleen voor. Dit geeft je vertrouwen. De groep is divers en hierdoor ga je anders naar jezelf en je situatie kijken.. andere inzichten… nieuwe mogelijkheden.”

“Door de JobGroep bijeenkomsten heb ik ook inzicht gekregen in wat ik belangrijk vind in mijn werk en het heeft mij geleerd om hulp te vragen. Het is mooi te ervaren dat mensen je graag willen helpen en wat een “netwerk” voor je kan doen.

JobGroep is hierdoor een echte aanrader. Je wordt op een persoonlijke manier begeleid die aansluit bij jou, door mensen die dit doen met veel passie! Dat maakt JobGroep bijzonder en zorgt het voor succes.”

Als je op zoek bent naar werk en dit niet langer alleen wilt doen, we organiseren 4 keer per jaar een nieuwe JobGroep, meld je aan! Wil je eerst nog meer inspiratie? Lees dan ook dit interview met deelnemer Hadi. Mocht je een groepsproces toch te ingewikkeld vinden, dan kunnen we je ook verder helpen met individuele begeleiding middels een getraind JobMaatje.

Advertentie