JobGroep

JobGroep is een initiatief van, voor en door werkzoekenden die elkaar steunen en inspireren. Het project is vrij toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar een (nieuwe) passende baan.

Ongeveer de helft van de deelnemers vindt tijdens of na JobGroep zelfstandig een baan, en van de andere deelnemers gaat een aantal verder met een JobMaatje. Ook daarbij is het slagingspercentage ongeveer 50%, dus je vergroot je kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk door het volgen van JobGroep en/of het aanvragen van persoonlijke begeleiding van een maatje.

In november 2018 kwam zelfs de Koning op bezoek bij JobHulp Culemborg, echt één van de hoogtepunten in het nu bijna 5 jarig bestaan van de stichting:

Foto: ©Oranje Fonds – Bart Homburg.

Wil je meer lezen over hoe één van de deelnemers JobGroep ervaren heeft, klik dan hier.

Aanmelding

Vlak voor de zomer is alweer de 25ste serie JobGroep bijeenkomsten afgerond! En we blijven doorgaan: de eerst volgende serie staat gepland voor na de zomer, op dinsdag 15 september. Deelname is gratis, het zijn 8 bijeenkomsten op dinsdagochtend, van 10.00-11.30 uur. Je kunt je aanmelden via onderstaande button.

Ik-meld-me-aan