JobGroep

JobGroep is een initiatief van, voor en door werkzoekenden die elkaar steunen en inspireren. Het project is vrij toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar een (nieuwe) passende baan.

Gezien de situatie rondom corona, heeft de groepstraining even stilgelegen. Maar we mogen weer!! Vrijdag 5 juni start de volgende serie, dit keer 7 bijeenkomsten, tot en met vrijdag 17 juli. Aanmelden via de knop onderaan de pagina.

Ongeveer de helft van de deelnemers vindt tijdens of na JobGroep zelfstandig een baan, en van de andere deelnemers gaat een aantal verder met een JobMaatje. Ook daarbij is het slagingspercentage ongeveer 50%, dus je vergroot je kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk door het volgen van JobGroep en/of het aanvragen van persoonlijke begeleiding van een maatje.

In november 2018 kwam zelfs de Koning op bezoek bij JobHulp Culemborg, echt één van de hoogtepunten in het nu bijna 5 jarig bestaan van de stichting:

Foto: ©Oranje Fonds – Bart Homburg.

Wil je meer lezen over hoe één van de deelnemers JobGroep ervaren heeft, klik dan hier.

Aanmelding

De nieuwe JobGroep zal starten op vrijdag 5 juni, van 10.00-11.30 uur in het Odensehuis, Achter ’t Zand 58, waar we de anderhalve meter afstand kunnen waarborgen. Deelname is gratis, het zijn 7 bijeenkomsten op vrijdagochtend. Je kunt je aanmelden via onderstaande button.

Ik-meld-me-aan