Magazijnwerker Zorgmiddelen

CULEMBORG CB 40 uur, 5 dagen per week LBO, MAVO, VMBO 10,78 per uur

Voel jij je helemaal thuis in de logistieke wereld? En vind je het leuk om van alles op te pakken? En ben jij flexibel inzetbaar? Dan is deze baan echt iets voor jou!

Voor CB zijn wij op zoek naar magazijnmedewerker zorgmiddelen die fulltime beschikbaar is en wil helpen bij het uitpakken van dozen, tellen van goederen en tot het uitvoeren van handmatige logistieke handelingen. Tevens betreft dit ook diverse orderpick werkzaamheden met EPT, Heftruck en Reachtruck. Zoals je ziet is er genoeg te doen!

Wat ga jij doen?

Bij CB zal je als magazijnmedewerker zorgmiddelen voor diverse taken ingezet worden. Denk hierbij aan het logistieke proces, orderpicken, dozen uitpakken, pallets met goederen opslaan in het magazijn met behulp van een EPT, Heftruck of Reachtruck. Maar ook controleren van het vrachtbrief en tellen van goederen . Alles is mogelijk! Daarnaast kan je je heftruck en reachtruck certificaat behalen hoe vet is dat!?

Wat je krijgt!

Als magazijnmedewerker zorgmiddelen bij CB kun je fulltime aan de slag. Daarnaast krijg je: Naast een fulltime baan als magazijnmedewerker krijg je:

• Salaris €10,78 bruto per uur.

• Toeslagen: oplopend tot 100%.

• Vakantietoeslag 8,33%.

• Reiskostenvergoeding vanaf 11 km.

• Doorgroeimogelijkheden bijvoorbeeld naar heftruckchauffeur of teamleider.

Wie je bent

Als magazijnmedewerker woon je in een straal van 25 km van Culemborg. Daarnaast is het belangrijk dat je:

• De Nederlandse taal beheerst goed beheerst.

• In bezit bent van eigen vervoer

• Het geen probleem vindt om in ploegendienst te werken. (Ochtend, avond en nachtdienst)

Werken bij CB

Als allround magazijnmedewerker bij CB kom je terecht in een warm bad. In het magazijn hangt een top sfeer! Daarnaast worden er regelmatig personeelsuitjes en hoe kan het ook anders  boekenmarkten georganiseerd. Maar er moet natuurlijk ook gewoon gewerkt worden, jouw kans om te shinen! Doe je het goed? Dan zijn er voldoende mogelijkheden om door te groeien of een vast contract in de wacht te slepen. Het bedrijf CB levert behalve boeken ook healthcare en zorgproducten aan zowel ziekenhuizen, apotheken en particulieren in Nederland. Een bedrijf waar het heel belangrijk is om alle producten tijdig te leveren. Voor jou een mooie uitdaging om je steentje aan de zorg bij te dragen.