Medewerker Receptie en beveiliging

Je nieuwe baan, dus wat ga je doen?

Gastheer, beveiliger en luisterend oor tegelijk. 

Als medewerker Receptie & Beveiliging vervul je meerdere rollen. Melvin komt uit de wereld van de beveiliging en geniet van alle voor hem nieuwe aspecten van zijn baan. “Ik ben gastheer, beveiliger en luisterend oor tegelijk. Mensen geven je hun verhaal, zo ervaar ik het. Soms sta je voor een lastige situatie en moet je – als beveiliger – ‘je mannetje staan’. Ik verplaats me in wie er voor me staat. Jolige jongelui spreek je anders aan dan een bezorgde ouder of verwarde patiënt. Meestal zijn woorden dan genoeg en kunnen mijn collega’s de zorg bieden die nodig is. Ik ben blij met de bijdrage die ik kan leveren.” 

Binnen de afdeling Receptie en Beveiliging is een vacature ontstaan voor de functie: 

medewerker Receptie en Beveiliging
min 8- max 24 uur per week 

De functie:
De werkzaamheden bestaan uit het gastvrij en servicegericht ontvangen van patiënten en bezoekers, hen te woord staan en het duiden van de route naar de plaats van bestemming. Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van post en verzorgt de uitgifte, inname en registratie van sleutels, servicepassen en piepers. Tevens houd je toezicht en draag je zorg voor de handhaving van de algemene orde en veiligheid in het ziekenhuis. De afdeling Receptie & Beveiliging is 24 uur per dag, 7 dagen per week operationeel.

Over het bedrijf, dus waar ga je werken? 

De afdeling:
In het Flevoziekenhuis vormt de afdeling Receptie & Beveiliging het beginpunt van servicegerichte gastvrijheid voor patiënten en bezoekers. Dat gebeurt aan de balie in de centrale hal, bij de Spoedpost, maar ook aan de centrale telefoon. De afdeling Receptie & Beveiliging staat ook garant voor de veiligheid in en rond het ziekenhuis. Dit doen de medewerkers door gedragsregels te handhaven en adequaat op te treden bij ordeproblemen. Het werk is afwisselend: elk uur een andere werkplek en rol.

Het Flevoziekenhuis is hét ziekenhuis voor Almere en Flevoland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met Amsterdam UMC  en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op. Meer weten? Kijk op: www.flevoziekenhuis.nl.

Wat wij bieden, naast een zeer goed toekomstperspectief:  

Wij bieden een boeiende, uiterst afwisselende functie waarin je je sociale vaardigheden volledig kunt inzetten. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO Ziekenhuizen. Het salaris is conform FWG 35 met een maximum van € 2.798,– bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van 6 maanden.

Wat moet jij kunnen, wat vinden wij belangrijk? 

  • Je bent servicegericht, gastvrij, enthousiast en staat stevig in je schoenen!
  • Je beschikt over snelheid, kracht en uithoudingsvermogen om in acute situaties snel en kordaat te kunnen handelen.
  • Je vindt het belangrijk om de veiligheid in het ziekenhuis te waarborgen en kan goed schakelen in de gevarieerde contacten die je hebt tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden.
  • Je bent een echte teamspeler, samenwerken staat bij jou hoog in het vaandel, je communiceert helder en duidelijk.
  • Je bent bereid en in staat alle voorkomende diensttijden te werken.
  • Je woont bij voorkeur in de omgeving van Almere.

Welke ervaring neem je mee?

Je beschikt over minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

Diploma’s

Je bent in het bezit van een basisdiploma Beveiliging op minimaal MBO-niveau; dit is vereist om in aanmerking te komen voor de functie medewerker Receptie & Beveiliging.

Je hebt het certificaat Bedrijfshulpverlening of bent bereid dit te behalen.