Medior – Senior Functioneel beheerder

Remote – Utrecht, Utrecht

Startdatum: ZSM
Einddatum: 3 maanden, met optie op verlenging
Inzet: 36-40 uur per week
Max. tarief: In Overleg
Deadline: z.s.m.
Taal: Nederlands

Omschrijving:
Als functioneel beheerder ben je nauw betrokken bij het beheer van de applicatie. Je voert nauw overleg met collega’s in Nederland en werkt voor de applicatie samen in een groot team met specialisten van verschillende betrokken partijen.

Als Functioneel Beheerder houd jij je naast de applicatie bezig met het beheer, wijzigen en operationeel houden van verschillende andere applicaties. Dat betreft vooral (zorg-)specifieke applicaties die zijn ontwikkeld om te helpen bij de uitvoering van hun werkzaamheden. Je vervult hierbij een spilfunctie ten aanzien van de applicaties die jij beheert en bent een vraagbaak voor (key)users, procesdeskundigen en technisch applicatiebeheer. Voor het oplossen van incidenten werk je samen met de Servicedesk en onderhoud je contacten met de leveranciers conform de gemaakte afspraken. Je zorgt er, in de regel in nauwe samenwerking met een gebruikersgroep, voor dat de applicaties zijn ingericht en onderhouden en op de juiste manier worden gebruikt. Je analyseert problemen, verzamelt informatie over knelpunten en komt met concrete oplossingen. Je stelt richtlijnen, documentatie en procedures op voor het gebruik en beheer van applicaties; hierbij houd je rekening met proces, functionaliteit, beschikbaarheid, (informatie)beveiliging, betrouwbaarheid en de performance.

 Het is belangrijk dat je snel inzetbaar bent (liefst per direct) en bereid bent ook ’s avonds en in het weekend te werken.

Eisen:

  • Relevante afgeronde HBO opleiding;
  • Minimaal 3 jaar ervaring met het uitvoeren van functioneel beheerwerkzaamheden;
  • Werkervaring met relationele databases en BI omgevingen;
  • Je zoekt actief de samenwerking met directe collega’s en de interne klant en kunt ook goed zelfstandig werken;
  • Kennis van BiSL, ASL en/of ITIL en informatievoorzieningsprocessen;
  • Je bent in staat om hoofd- van bijzaken te onderscheiden, correct gebruik te maken van logica en gaat planmatig en transparant te werk;
  • Ervaring met zorg specifieke applicaties, kennis van ontwikkelingen op ICT-gebied binnen de lokale- en landelijke overheid en of publieke gezondheidszorg is een pre.-