Recruiter 180 graden

32-40 uur per week, standplaats Culemborg

In verband met onze groeiambities en nieuwe relaties (o.a. gewonnen overheidsmantels)  zijn wij op zoek naar enthousiaste recruiters, zogenaamde 180 graden recruiters en 360 graden recruiters. Beide vacatures staan open om op te reageren.  Ben jij communicatief vaardig, commercieel gedreven en resultaatgericht? Lees dan snel verder en wordt onze nieuwe collega!

Functieomschrijving

De rol van Recruiter is veelzijdig. Het gaat om een 180-graden rol. Dit houdt in dat je focus ligt op de recruitmentkant van het bemiddelingsproces. Je werkt nauw samen met collega sales en recruiters (180 graden; 360 graden en onze leveranciersmanager) die zorgen voor het binnen halen van new business en het uitbouwen van bestaande relaties. Je haalt voldoening uit het zoeken, vinden en bemiddelen van IT professionals en het opbouwen van een goede relatie met ZZP’ers en leveranciers.

Hoe ziet een gemiddelde dag eruit? Je start met onze dagelijkse kick-off waarin het recruitmentteam en het salesteam de belangrijkste openstaande aanvragen doornemen en waarin we informatie delen. Daarna ga op zoek naar de ideale kandidaat voor de openstaande vacatures. Hiervoor maak je gebruik van onze jobportal, onze database, jobboards en ons netwerk van leveranciers. Bij de selectie van de kandidaten let jij niet alleen op de hardskills, maar ook zeker op de juiste persoonlijkheid. Na een gedegen inwerkperiode bied je zelfstandig kandidaten aan bij de klanten en ben jij verantwoordelijk voor het zelfstandig interviewen van de kandidaten. Na een succesvolle intake zorg je voor een correcte aanlevering van de contractgegevens aan je collega’s van de afdeling back-office.

Cruciaal voor je succes is je doorzettingsvermogen en het inzetten van en het verder uitbouwen van je netwerk van kandidaten.

Wat vragen we?

Belangrijk is dat je als collega je past en prettig voelt bij onze gedachtegoed “Met Respect en Waardering” en gaat voor de lange relatie. Je bent in staat ons gedachtegoed en de toegevoegde waarde van FixedToday over te brengen. Onze nieuwe collega heeft bij voorkeur een afgeronde commerciële of HRM opleiding op MBO niveau. Je hebt minimaal een jaar werkervaring in recruitment/resourcemanagement en bij voorkeur binnen de ICT-branche. Kandidaten met meer werkervaring worden ook zeker uitgenodigd te solliciteren. Je communiceert makkelijk, maar minstens zo belangrijk is dat je goed kunt luisteren.
Qua persoonlijkheid ben je een doorzetter, pro-actief, stressbestendig, empatisch en gedreven. Je kunt het overzicht bewaren in hectische situaties met deadlines. Uiteraard ben je communicatief vaardig en tevens gestructureerd.  Je hebt goede kennis van de Engelse taal.

Wat bieden we?

  • Een prima salaris met aanvullend een mooie bonusregeling;
  • Een laptop, mobiele telefoon
  • Een ruime bijdrage aan jouw pensioenopbouw, een thuiswerkvergoeding en 27 vakantiedagen (op fulltime basis);
  • Een zelfstandige, uitdagende functie met ruimte en middelen om je verder te ontwikkelen;
  • Gedreven, maar zeker ook gezellige collega’s.