Vacatures

Hoofdsponsor Sulphurnet

Sulphurnet is a specialist in process design of sulphur melting and purification plants and we offer industrial filtration technology and process solutions. We sell our systems worldwide and are always open to talk to educated, skilled Engineers, with either in-depth design or manufacturing experience, or a more commercial background, for example Technical Sales Engineer. If you’re interested in our company, just come over and introduce yourself!

Onderstaande bedrijven zijn aanwezig met de volgende, interessante vacatures:

Sponsor CB:

Dit is CB:

Als de logistieke expert voor media en healthcare, weten we al meer dan 150 jaar alles van logistieke dienstverlening en distributie van fysieke boeken, audioboeken en e-books, in de winkelstraat, online en daarbuiten. Ook biedt CB logistieke oplossingen voor de Healthcare markt. Denk aan het leveren van medische hulpmiddelen tot bestelplatforms en declaratieservice. Met ruim 800 professionals draagt CB iedere dag bij aan het succes van onze klanten.

Bij CB zijn o.a. de volgende vacatures:

Logistiek medewerker

Logistiek Coördinator (Operator)

Outsystems Ontwikkelaar / Engineer

Security Engineer

Senior scrum master

Business Controller

Sponsor Aldi:

ALDI is de uitvinder van discount en staat voor eenvoud: wij houden het simpel. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Toch is dit precies waar het ons om gaat. Als uitvinder van discount is het onze missie om boodschappen doen zo simpel mogelijk te maken voor onze klanten. Wij zetten ons dagelijks in om discount opnieuw uit te vinden, om de klant elke keer opnieuw van slimme, eenvoudige oplossingen te voorzien.

Wij zijn uitvinders. Wij zijn trots op wat we samen bouwen. Wij zijn medewerkers met POWER.  

De vacatures die wij momenteel open hebben staan zijn:

  • Chauffeur wegvervoer
  • Magazijnmedewerker (orderpicken en goederenontvangst)
  • Vulploeg/Verkoopmedewerker

: Sponsor FixedToday

Wie zijn we?
FixedToday is een snel groeiende Total Workforce Management dienstverlener die haar
klanten alles biedt op gebied van het proces en de strategie rondom de inhuur van medewerkers en de flexibele personeelsschil. We zijn een kleine 10 jaar geleden begonnen als een initiatief van collega’s die al eerder succesvol met elkaar samenwerkten en FixedToday is nu uitgegroeid tot een hecht team van ervaren specialisten die gezamenlijk een mooie groei realiseren. Onze missie is gezamenlijk ondernemen, werken en genieten. Continuïteit is de drijfveer van de onderneming gebaseerd op de kernwaarden van FixedToday en het gedachtegoed “Respect en Waardering”. Onze manier van werken heeft in de afgelopen jaren geleid tot een enorme groei met als resultaat het tot vijf keer toe behalen van de top 10 van de Gazellen Awards in categorie groot. Momenteel hebben we zo’n 750 professionals onder contract staan. Zij werken bij klanten in diverse sectoren in Nederland en België.

FixedToday heeft onderstaande vacature:

Sales en Recruitment support medewerker

Junez Jobs – Sponsor

Wij zijn opgericht met de overtuiging dat in deze digitale wereld persoonlijk contact het verschil zal blijven maken. Wij kijken daarom verder dan alleen het koppelen van werkgevers en werknemers. Hoe? Door voor beide partijen een echte sparringspartner te zijn. Dit houdt in dat wij niet stoppen bij het vullen van de vacature. Nee, Junez Jobs blijft aangehaakt. Wij willen jou door en door leren kennen. Alleen zo ontstaan sterke relaties.

Junez Jobs verzorgt werving en selectie voor met name klantenservice en administratieve functies en ze hebben diverse leuke functies in de regio. Dus kom kennismaken op de Dag van de Werkzoekende!

Royal Lactalis Leerdammer:

Bij Royal Lactalis Leerdammer maken wij kaas: Leerdammer en meer! Dat doen we met ruim 420 collega’s , verdeeld over drie locaties in Nederland.
Achter Royal Lactalis Leerdammer staat de grootste zuivelonderneming ter wereld: Groupe Lactalis, met 80.000 medewerkers en 250 productielocaties in 52 landen.

Bij Royal Lactalis Leerdammer houden we er van om ergens goed in te zijn, maar we vinden het nog leuker om te kijken hoe het steeds efficiënter, veiliger, kwalitatiever of duurzamer kan.
Voor onze klanten en consumenten, maar ook voor ons zelf. Werk je bij Royal Lactalis Leerdammer dan ben je er bovendien zeker van dat je je kan en mag ontwikkelen.
Dat doe je door jezelf te laten zien en door je wensen kenbaar te maken.

Vacatures:

Storingsmonteur (2-ploegendienst)

Maintenance en Reliability Engineer

Automation Engineer

Laboratory Expert

Communicatie Coördinator

Master Planner (EN)

Functioneel Applicatiebeheerder SAP

Leerling Allround Operator (BBL)

Zoek jij werk wat er écht toe doet? Kom dan bij ons werken!

Curadomi, onderdeel van Lelie zorggroep, geeft kleur en ruimte aan christelijke zorg in Nederland. Wij bieden liefdevolle zorg waarin wij in verbinding dicht bij onze cliënten willen staan. Wij willen met daadkracht uitstralen waar wij voor staan. Dat doen wij vanuit de christelijke identiteit en vanuit ons hart. Daarom bieden wij zorg die past bij onze cliënten én medewerkers. Wij hebben de volgende vacatures:

Medewerker hulp in het huishouden (Culemborg)

Verzorgende IG (avond/weekend) Culemborg

Verzorgende IG Culemborg

Wijkverpleegkundige Culemborg

Medewerker hulp in het huishouden (Gemeente Buren)

Ook Gamma Culemborg is dit jaar aanwezig.

In 1971 opende GAMMA voor het eerst haar deuren en we zorgden daarmee voor een revolutie. Geen materialenhandel voor bouwvakkers, maar de allereerste zelfbedieningswinkel voor de ‘gewone’ klusser. Jazeker, wij hebben de doe-het-zelf winkel in Nederland geïntroduceerd. Ruim vijftig jaar later is GAMMA met meer dan 166 winkels uitgegroeid tot de grootste doe-het-zelf winkel in Nederland. Voor ons filiaal in Culemborg zoeken we:

Part-time Verkoopmedewerker

Bijbaan Verkoopmedewerker

YESSS, wij groeien door en hebben op 4 april jl. ons 1e centrale magazijn in Nederland geopend, met daarbij ons 13e filiaal! Bovendien is per deze datum ook onze geheel vernieuwde webshop gelanceerd!

Wij, dat is YESSS Electrical. Een internationale elektrotechnische groothandel met 13 filialen in Nederland en in totaal meer dan 500 vestigingen in 11 landen. Een groeiend familiebedrijf met een ongedwongen informele sfeer, korte lijnen, prima doorgroeimogelijkheden en bijna 100 gezellige collega’s in Nederland.

Wij zijn op de Dag van de Werkzoekende aanwezig om in contact te komen met kandidaten voor o.a. onderstaande functies (in Beusichem);

Verkoopmedewerker

Oproepkrachten – magazijn

Logistiek medewerker (2-ploegendienst)

Samen Sterk! We zijn er in elke levensfase.

Dit begint al met ondersteuning bij gezond en blij opgroeien. Is er verpleging of behandeling nodig? We bieden dit thuis of in de vertrouwde omgeving. We maken het samen mogelijk om langer zelfstandig te wonen. Thuis, en als de zorgvraag intensief is, in één van onze woonvormen. En als het even tegenzit in het leven? Ook dan zijn we er voor onze clienten. Samen sterk. We bieden hulp bij mensen thuis of in hun thuissituatie samen met onze netwerkpartners. Al dan niet in een van onze woonvormen. We richten onze zorg en ondersteuning op het gezond en blij opgroeien, ondersteunen als het tegenzit, langer zelfstandig wonen en thuis verplegen en behandelen. We hebben de volgende vacatures in Culemborg:

Verpleegkundige Culemborg

Verzorgende part-time Culemborg

Verzorgende IG Culemborg

Verzorgende IG Intramuraal oproepbasis Culemborg

Advertentie