Welkom bij JobHulp Culemborg!

Ook in deze tijd, waarin corona ons leven op z’n kop zet, staat JobHulp Culemborg voor je klaar. Maar het gaat weer de goede kant op! Er zijn weer volop mogelijkheden om een nieuwe baan te vinden, en wij kunnen je daarbij helpen. Kom 19 november naar de Gelderlandfabriek en maak kennis met ons, met het lokale bedrijfsleven en met gelijkgestemden.

Save the date - DvdW3 2021

Ook bieden we individuele begeleiding via JobMaatjes. Zit je om hulp verlegen in het zoeken naar werk? We kijken graag met je mee naar wat er mogelijk is, ook in deze moeilijke tijden. Neem gerust contact met ons op via jobhulp@gmail.com. Lees  ook ons interview met JobMaatje Monique, waarin zij vertelt hoe ze het ervaart om JobMaatje te zijn!

Er zijn steeds meer mensen die het overkomt: het verliezen van je baan. Vaak gebeurt er meer met je dan je zou verwachten. Je verliest niet alleen je collega’s, dagritme en een stuk inkomen, maar ook een heel stuk doel, zin en richting in je leven. In deze moeilijke tijd lukt het lang niet iedereen om op eigen kracht een nieuwe baan te vinden.

groepIn 2014 is in Culemborg de stichting JobHulp Culemborg opgericht, voor (en door) werkzoekenden. Na vijf geslaagde JobGroep-trajecten zijn de JobMaatjes in het leven geroepen, om ook persoonlijke begeleiding op maat te kunnen bieden. Ondertussen zijn er al 30 JobGroep sessies gegeven en heeft ongeveer 60% van de deelnemers een nieuwe baan gevonden!

bonhomme-poignee-de-mainEen JobMaatje is een speciaal opgeleide vrijwilliger die mentale en praktische ondersteuning biedt en meedenkt over mogelijkheden voor het vinden van een passende job. En we kunnen altijd nieuwe maatjes gebruiken!

Wil je weten hoe het is om maatje te zijn? Lees dan hier het interview met één van onze SIV-maatjes.

>>  Hoe word je een maatje? Lees verder