Dag van de Werkzoekende 2023

De Dag van de Werkzoekende was donderdag 16 november jongstleden en het was weer een geslaagde dag! Het is nog even afwachten wat de concrete resultaten zijn in de vorm van matches tussen werkzoekenden en werkgevers, maar er zijn weer volop verbindingen gemaakt, er is inspiratie opgedaan en er zijn nieuwe inzichten verkregen.

Natuurlijk zijn niet alle vacatures direct vervuld, dus mocht je je kans gemist hebben om bij de Dag van de Werkzoekende aanwezig te zijn, en toch interesse hebben in een van de vacatures, laat het ons weten, dan leggen we verbinding voor je! Vacatures Dag van de Werkzoekende

Ook met andere vragen op het vlak van het zoeken naar werk, kan je bij ons terecht. We hebben diverse diensten, maar je kunt ons ook altijd mailen met je vraag: jobhulp@gmail.com.

Het zoeken naar werk wordt vaak ervaren als een eenzaam proces, maar je bent niet alleen èn je hoeft het zoeken naar werk zeker niet alleen te doen. Stichting JobHulp Culemborg ondersteunt al ruim acht jaar werkzoekenden in hun zoektocht. Dit kan o.a. met de JobGroep, een groepstraining voor werkzoekenden, waarin je samen aan de slag gaat met diverse thema’s (de eerstvolgende JobGroep start dinsdag 21 nov., er zijn nog een paar laatste plekjes: klik hier). Of middels individuele begeleiding door een getraind JobMaatje (klik hier voor meer info).