SIV Maatjes

Vind je het leuk om iemand een stap verder te helpen naar passend, duurzaam vrijwilligerswerk? En ben je een echt mensen-mens, heb je affiniteit met mensen met verschillende achtergronden en culturen en wil je graag iets betekenen voor deze doelgroep?

Dan zoeken wij jou! Word SIV Maatje en help iemand een stap verder.

Lijkt dit je leuk? Meld je nu aan voor de training Stap in Vrijwilligerswerk (SIV) Maatje! Je krijgt een training van een ochtend en daarna word je gekoppeld aan iemand die gemotiveerd is vrijwilligerswerk te gaan doen. Het kost je slechts een paar weken lang een uurtje per week en je biedt 1-op-1 begeleiding. Wil je weten hoe één van onze vrijwilligers dit ervaart? Lees dan hier het interview met SIV Maatje Petra.

Je gaat met iemand aan de slag die de training Stap in Vrijwilligerswerk heeft gevolgd. Deze mensen zijn om wat voor reden dan ook nog niet klaar voor een betaalde baan, maar willen graag meer actief meedoen in de maatschappij. Wij helpen ze dan in het vinden van vrijwilligerswerk wat echt bij ze past. Dit geeft zelfvertrouwen, een welkome afleiding van het thuis zijn, contacten leggen en het helpt ook vaak met het verbeteren van de Nederlandse taal.

Advertentie