Voor Werkgevers

Als bedrijf zoekt u naar oplossingen voor vacatures en personeelsvragen. Aan de andere kant zijn er werkzoekenden, die zoeken naar een baan die bij hen past. JobHulp is een jonge stichting die aan beide partijen diensten aanbiedt die werken. Ruim 65 % van de werkzoekenden vindt een nieuwe, passende baan! JobHulp speelt in op veranderende marktomstandigheden, werkt professioneel en zakelijk, maar niet commercieel.

Wat JobHulp Culemborg voor uw bedrijf kan betekenen

JobHulp heeft diverse diensten voor bedrijven:

  • Reorganisatie en In-house training JobGroep

Staat u voor een grote reorganisatie en wilt u uw medewerkers op weg helpen naar ander werk? JobHulp kan bij u intern een JobGroep organiseren: 8 bijeenkomsten voor maximaal 10  deelnemers, ter ondersteuning bij het zoeken naar ander werk.

  • Inzet JobMaatje

Voor medewerkers die niet helemaal op hun plek zitten, kunnen wij een JobMaatje inzetten die helpt bij het verhelderen van hun wensen en ambities. Een JobMaatje kan werknemers ook op weg helpen naar een andere functie binnen of buiten uw bedrijf. Deze onafhankelijke, individuele begeleiding duurt gemiddeld 6 maanden en is op maat.

  • Werving & Selectie

Zoekt u nieuwe medewerkers? Wij hebben in 5 jaar tijd een groot netwerk opgebouwd van mensen die op zoek zijn naar een passende baan. Wellicht zit de kandidaat, die u zoekt, hier wel tussen! Wij kunnen snel schakelen, u informeren over mogelijke kandidaten en hen met u in contact brengen.

  • Kandidaten voor leer/werkplekken.

JobHulp werkt regelmatig met goed geschoolde Nieuwkomers, die moeite hebben om in Nederland een plaats op de arbeidsmarkt te veroveren. Mocht u hiervoor open staan, dan gaan we graag met u na, of er binnen uw bedrijf mogelijkheden zijn om een leer/werkplek te creëren. U krijgt dan, on-the-job, inzicht in kwaliteiten, ervaring en taalvaardigheid van de nieuwkomer. Een ervaren JobMaatje coacht en begeleidt het traject. U kunt hier een hardwerkende, zeer gemotiveerde medewerker aan overhouden!

Prijstelling diensten JobHulp Culemborg

ActiviteitSub-actieTarief (EURO)Totaal (EURO)
JobGroep InternPer JobGroep maximaal 10 deelnemers 2500
JobMaatje individueelEen traject van 6 maanden 1100
Werving nieuwe medewerker1 maandsalaris N.t.b.
Prijstelling Leer/Werkplek2 maanden gratis, plus begeleiding door JobMaatje.

Bij succesvolle match, 1 maandsalaris.
 N.t.b.

Hoe komt een succesvolle match tussen werkzoekenden én uw bedrijf tot stand?

JobHulp maakt kennis met uw bedrijfssituatie en specifieke vraag. Heeft u een vraag over interne ondersteuning, bijvoorbeeld bij een reorganisatie, dan bepalen we samen de doelgroep en de meest geschikte aanpak.

Heeft u werving en selectie vragen? JobHulp organiseert het hele jaar door ontmoetingen en scholing voor werkzoekenden, waardoor we een behoorlijk netwerk hebben met potentiële kandidaten. Daarnaast worden de vrijwilligers intensief getraind tot JobMaatje en vindt er een zorgvuldige matching plaats tussen JobMaatjes en werkzoekenden, om de werkzoekenden zo goed mogelijk te begeleiden naar passend werk. Wij kennen de werkzoekenden goed, en kunnen een goede inschatting  maken wie matcht bij uw bedrijf, qua opleiding, ervaring, maar zeker ook qua persoonlijkheid, cultuur en motivatie.

JobHulp Culemborg in cijfers:

  1. Sinds 2015 heeft JobHulp ruim 375 werkzoekenden begeleid.
  2. 65% van de deelnemers heeft een baan gevonden (waarvan 67% binnen 6 maanden).
  3. 70% van de deelnemers zit in de leeftijdscategorie 40 – 60.
  4. 50% van de deelnemers heeft HBO- of WO-niveau, en nog eens 35% MBO-niveau.

Interesse?

jobhulp@gmail.com 

06 419 414 31 (Shelly Bilgen)                         06 186 733 67 (Jolanda Althuis)

Advertentie