Organisatie

JobMaatje en JobGroep, de Nieuwkomers dienstverlening, en de training Stap in Vrijwilligerswerk en de bijbehorende SIV Maatjes, zijn initiatieven van vrijwilligers-stichting JobHulp Culemborg, die opgericht is om werkzoekenden te steunen bij het vinden van werk.

Onze missie luidt:

JobHulp Culemborg helpt mensen concreet verder op weg naar (vrijwilligers)werk, waardoor ze weer kunnen deelnemen aan de maatschappij/ arbeidsmarkt. Hierbij bieden we persoonlijke aandacht en ondersteuning op maat (groep/ individueel), hebben zorg voor ieders’ individuele kwaliteiten en behoeften. Onze getrainde vrijwilligers gaan als maatje kosteloos aan de slag middels 1-op-1 begeleiding en zetten mensen weer in hun kracht.

Coördinator Jolanda Althuis: “Werkloosheid gaat je niet in de koude kleren zitten. Het heeft direct effect op je zelfvertrouwen, sociale contacten, zingeving en identiteit. Het is dan een enorme steun om iemand naast je te hebben staan die je motiveert en aanmoedigt  met raad en daad.”

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Activiteitenaanbod van JobHulp Culemborg:

  • JobGroep – ontmoetingsactiviteit en training voor werkzoekenden  >> Lees verder
  • JobMaatje – een speciaal opgeleide vrijwilliger die een tijdje met je ‘meeloopt’ om je op weg te helpen om betaald werk te vinden.   >>  Lees verder
  • SIV (Stap in Vrijwilligerswerk) Maatje – een speciaal opgeleide vrijwilliger die je helpt om passend vrijwilligerswerk te vinden (dit na het volgen van de cursus Stap in Vrijwilligerswerk)  >> Lees verder
Advertentie