JobMaatjes

JobHulp Culemborg kan alleen maar bestaan dankzij de vele enthousiaste vrijwilligers die bij ons betrokken zijn. Vanwege uitbreiding van onze dienstverlening, en de nog steeds groeiende vraag naar ondersteuning bij het zoeken naar werk, zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

_DSC3709 Werkzoekenden voelen zich, volgens eigen zeggen, gezien en gehoord, groeien in zelfvertrouwen en sollicitatievaardigheden en herpakken de regie over het vinden van een passende baan. Hoe leuk is het om als vrijwilliger hieraan een bijdrage te leveren?

Ervaringen van onze JobMaatjes: “Ik vind het waardevol om mensen op weg te helpen. Ik kan als maatje mijn ervaring inzetten om mensen te begeleiden. Tegelijk leer ik hier zelf ook veel van en blijf ik mezelf uitdagen en ontwikkelen, dat vind ik belangrijk“ “Anderen helpen een baan te vinden, soms zichzelf te (her)ontdekken, brengt mij veel voldoening en vreugde.

Zoek je leuk vrijwilligerswerk waarbij je, in slechts een paar uurtjes per week, echt iets kunt betekenen voor een ander? Vind je het leuk om mensen met verschillende achtergronden en opleidingsniveaus te ontmoeten? En heb je affiniteit met het verder helpen van mensen die op zoek zijn naar (ander/nieuw) werk? Meld je dan nu aan via jobhulp@gmail.com!

Spreekt dit je aan? Meld je aan voor een kennismakingsgesprek!

Voor meer informatie, klik hier.

Advertentie