JobGroep

JobGroep is een initiatief van, voor en door werkzoekenden die elkaar steunen en inspireren. Het project is vrij toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar een (nieuwe) passende baan.

Ongeveer de helft van de deelnemers vindt tijdens of na JobGroep zelfstandig een baan, en van de andere deelnemers gaat een aantal verder met een JobMaatje. Ook daarbij is het slagingspercentage ongeveer 50%, dus je vergroot je kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk door het volgen van JobGroep en/of het aanvragen van persoonlijke begeleiding van een maatje.

In november 2018 kwam zelfs de Koning op bezoek bij JobHulp Culemborg, echt één van de hoogtepunten in het nu ruim 5 jarig bestaan van de stichting:

Foto: ©Oranje Fonds – Bart Homburg.

Wil je meer lezen over hoe één van de deelnemers JobGroep ervaren heeft, klik dan hier.

Aanmelding

Op dinsdag 14 september staat de volgende JobGroep in de planning. Je kunt je aanmelden via onderstaande button, dan ontvang je de benodigde informatie en bevestiging. Mocht je eerder ondersteuning kunnen gebruiken in je werkzoekproces, mail dan naar jobhulp@gmail.com en wie weet kunnen we je koppelen aan een JobMaatje voor individuele begeleiding.

Ik-meld-me-aan