JobGroep

JobGroep is een initiatief van, voor en door werkzoekenden die elkaar steunen en inspireren. Het project is vrij toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar een (nieuwe) passende baan.

Ongeveer de helft van de deelnemers vindt tijdens of na JobGroep zelfstandig een baan, en van de andere deelnemers gaat een aantal verder met een JobMaatje. Ook daarbij is het slagingspercentage ongeveer 50%, dus je vergroot je kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk door het volgen van JobGroep en/of het aanvragen van persoonlijke begeleiding van een maatje.

In november 2018 kwam zelfs de Koning op bezoek bij JobHulp Culemborg, echt één van de hoogtepunten in het nu ruim 5 jarig bestaan van de stichting:

Foto: ©Oranje Fonds – Bart Homburg.

Wil je meer lezen over hoe één van de deelnemers JobGroep ervaren heeft, klik dan hier.

Aanmelding

Wegens de toegenomen interesse in onze JobGroep, hebben we er nu 2 in de planning, vanaf dinsdag 2 maart en donderdag 4 maart. Deze zitten helaas al vol, je kunt je nog wel aanmelden, maar dan kom je op de reservelijst, voor het geval er toch iemand afvalt. Mocht je toch behoefte hebben aan extra ondersteuning, kijk eens bij de JobMaatje pagina, wellicht is individuele begeleiding iets voor jou. De  volgende JobGroep staat gepland voor 18 mei 2021.

Je kunt je aanmelden voor de reservelijst van de JobGroep in maart via onderstaande button.

Ik-meld-me-aan