JobGroep

JobGroep is een initiatief van, voor en door werkzoekenden die elkaar steunen en inspireren. Het project is vrij toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar een (nieuwe) passende baan.

Ongeveer de helft van de deelnemers vindt tijdens of na JobGroep zelfstandig een baan, en van de andere deelnemers gaat een aantal verder met een JobMaatje. Ook daarbij is het slagingspercentage ongeveer 50%, dus je vergroot je kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk door het volgen van JobGroep en/of het aanvragen van persoonlijke begeleiding van een maatje.

In november 2018 kwam zelfs de Koning op bezoek bij JobHulp Culemborg, echt één van de hoogtepunten in het nu ruim 5 jarig bestaan van de stichting:

Foto: ©Oranje Fonds – Bart Homburg.

Wil je meer lezen over hoe één van de deelnemers JobGroep ervaren heeft, klik dan hier.

Aanmelding

De eerstvolgende JobGroep start dinsdag 18 mei, van 10.00-11.30 uur. Het zijn 8 bijeenkomsten op dinsdag, dus tot en met dinsdag 6 juli 2021. In principe in de bibliotheek Culemborg, en als de corona-maatregelen dit nog niet toestaan, dan online via Zoom. Je kunt je aanmelden via onderstaande button, dan ontvang je tzt de benodigde informatie en bevestiging.

Ik-meld-me-aan