Maatje worden

Er staat weer een nieuwe maatjes-training gepland! Lijkt het je leuk om JobMaatje te worden bij JobHulp Culemborg en iemand op weg te helpen naar een nieuwe baan? Mail dan nu naar jobhulp@gmail.com! De training is gepland op vrijdag 4 oktober en zaterdag 12 oktober, van 10.00-16.00 uur.

Wij geloven in het Maatjes concept! Het biedt enorm veel toegevoegde waarde als er een maatje naast je staat die je helpt, als je wat extra ondersteuning kunt gebruiken. Bij JobHulp Culemborg werken we al een paar jaar met JobMaatjes, die werkzoekenden 1-op-1 begeleiding bieden in hun zoektocht naar een baan.

En sinds 2017 hebben we ook maatjes getraind en ingezet om mensen te helpen passend vrijwilligerswerk te vinden, de zogenaamde SIV maatjes. SIV staat voor Stap in Vrijwilligerswerk, een training die we ontwikkeld hebben voor mensen die wat verder van de arbeidsmarkt afstaan, maar die wel heel graag willen participeren in de maatschappij. We helpen ze dan de stap te maken richting passend en duurzaam vrijwilligerswerk.

Wil je ook maatje worden bij JobHulp Culemborg en echt iets betekenen voor je medemens? Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Stuur dan een berichtje naar coördinator Jolanda Althuis: JobHulp@gmail.com. Je kunt ook bellen: tel. 0345-701053 / 06-41941431.

Samen op weg naar werk!

Advertenties

Een gedachte over “Maatje worden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s