Dag van de Werkzoekende 2020

Naar aanleiding van de persconferentie 03-11-2020 aangaande COVID-19, en na intensief overleg met het bestuur van Stichting Jobhulp Culemborg moeten we helaas de TrainingsochtendDag vd Werkzoekende scan uitstellen tot nader bericht (de Dag van de Werkzoekende!) 

We vinden het heel spijtig dat we tot deze conclusie zijn gekomen, en doen ons uiterste best om de trainingsochtend weer aan te bieden zodra de regels weer wat versoepeld zijn en de cijfers de goede kant op gaan.

De vacatures zijn nog steeds open, dus kijk of er iets tussen zit en mail je interesse en je CV naar shellyluijer@gmail.com. Ook zijn er nog JobMaatjes beschikbaar voor individuele begeleiding in je werkzoek proces.

Je kunt je nog steeds aanmelden, dan kunnen we direct informeren als het weer door kan gaan.

Meer informatie over de workshops vind je hier: Workshop info

En we hebben de eerste vacatures ontvangen, klik hier voor meer info: Vacature info

JobHulp Culemborg is een stichting die zich al ruim 5 jaar richt op het verder helpen van werkzoekenden op weg naar een nieuwe, passende baan. Passend, omdat als je doet waar je blij van wordt, je het meest uit jezelf haalt. Vandaar dat het thema van de Dag van de Werkzoekende dit jaar is: Laat Jezelf zien! Durf jezelf te laten zien aan potentiële werkgevers. Of krijg tips hoe je voor jezelf kunt beginnen, door jezelf te laten zien en dicht bij jezelf te blijven.

De Dag van de Werkzoekende 2020 is mede mogelijk gemaakt door de volgende partners en bedrijven: