Actueel

Ook in corona-tijd proberen we de werkzoekenden zo goed mogelijk te blijven ondersteunen. Face-to-face contact is nog steeds mogelijk, mits we ons aan de richtlijnen houden. Maar zeker als je in deze moeilijke tijden zonder werk komt te zitten, is een steuntje in de rug heel waardevol. Je kunt dus ook nu bij ons terecht!

Ook zijn we weer gestart met de voorbereidingen voor de volgende Dag van de Werkzoekende, die dit jaar gepland staat op donderdag 12 november a.s., van 10.00-15.00 uur. Houd onze website in de gaten voor updates!

We zijn trots op al onze deelnemers, die zich openstellen tijdens de bijeenkomsten, ervaringen en kennis delen, feedback geven, maar zeker ook incasseren, en vooral ook een positieve bijdrage leveren aan het groepsproces. Deelnemers zijn echt samen op weg naar die nieuwe, passende baan, en wij van JobHulp Culemborg zijn dankbaar dat we ze een stapje op deze weg mogen begeleiden! Het ondersteunen van werkzoekenden zou ons nooit lukken zonder de immense inzet van onze vele vrijwilligers die als maatje een tijdje één-op-één begeleiding bieden, we zijn blij met iedereen die het samen met ons mogelijk maakt om jaarlijks tientallen werkzoekenden een stap verder te helpen.