Actueel

Ook in corona-tijd proberen we de werkzoekenden zo goed mogelijk te blijven ondersteunen. Face-to-face contact is nog steeds mogelijk, mits we ons aan de richtlijnen houden. Maar zeker als je in deze moeilijke tijden zonder werk komt te zitten, is een steuntje in de rug heel waardevol. Je kunt dus ook nu bij ons terecht!

We zijn nog steeds actief in het begeleiden van werkzoekenden via onze JobMaatjes, en we zijn daarnaast ook op zoek naar nieuwe vrijwilligers die het leuk zouden vinden om als JobMaatje bij ons aan de slag te gaan. Lees  ook ons interview met JobMaatje Monique, waarin zij vertelt hoe ze het ervaart om JobMaatje te zijn!

We zijn trots op al onze deelnemers, die zich openstellen tijdens de bijeenkomsten, ervaringen en kennis delen, feedback geven, maar zeker ook incasseren, en vooral ook een positieve bijdrage leveren aan het groepsproces. Deelnemers zijn echt samen op weg naar die nieuwe, passende baan, en wij van JobHulp Culemborg zijn dankbaar dat we ze een stapje op deze weg mogen begeleiden! Het ondersteunen van werkzoekenden zou ons nooit lukken zonder de immense inzet van onze vele vrijwilligers die als maatje een tijdje één-op-één begeleiding bieden, we zijn blij met iedereen die het samen met ons mogelijk maakt om jaarlijks tientallen werkzoekenden een stap verder te helpen.

Advertentie